Individueel Reisadvies


Ieder mens is uniek, dus waarom genoegen nemen met een pakketreis? Experience Ireland kan een maatwerk reis voor je maken als je op eigen gelegenheid wilt reizen.

bedroom - rndwd

Tijdens een persoonlijk gesprek, eventueel per telefoon, inventariseer ik wat je voor soort reiziger bent en waar je behoefte tijdens de vakantie naar uitgaat. Ik put uit een enorm scala aan accommodaties die ik veelal zelf gezien of getest heb. Alles van exclusieve 5-sterren hotels, knusse B&B’s tot prachtig gelegen en goed geoutilleerde vakantiehuizen. In alle windstreken van Ierland.

Skellig Michael, Co. Kerry, Ireland inc. Little Skellig and the Kerry Mainland

Op basis van jullie wensen stel ik een persoonlijk reisschema samen, waarin ook vervoersopties, aanbevolen accommodaties en routes zitten. Als wij die accommodaties ook voor je boeken, is deze service gratis. Doe je dat liever zelf, dan betaal je een vast bedrag voor jou persoonlijke reisadvies.

Ireland map

 

room MDublin

Vlak voor je op reis gaat ontvang je van mij een mapje met alle boekingsformulieren, eventuele boarding passen en een klein reisgidsje. Eigenlijk een persoonlijke reisgids voor jullie reis, waarin ik per accommodatie de praktische zaken op een een rij zet en daarnaast ook mijn toeristische en culinaire tips vermeld.Wil je graag meer weten? Bel of mail ons dan.

Copyright © Experience Ireland