Groepsreis Ontdek Connemara in vrijheid


 

Uniek Concept: groepsreis naar Connemara en jij bepaalt zelf wat je iedere dag doet!? Ja dat is mogelijk!

Altijd al eens naar Ierland willen gaan, maar je houdt niet van grote groepen en ziet op tegen alles alleen doen en uitzoeken? Dan is dit jouw reis! Van 28 september t/m 5 oktober 2020 kun je mee met ons naar Connemara. Je verblijft in een luxe vakantiehuis met zeezicht en directe toegang tot het strand met mij als vraagbaak. Een geweldige uitvalsbasis van waaruit we iedere dag op pad gaan. Zo ga je de natuur, cultuur en de mensen van Connemara ontdekken, zonder dat je iedere dag je koffer weer moet pakken. We hebben geen vast programma. Iedere avond bedenk ik wat ik de volgende dag ga doen. Wil je mee, dan sluit je aan. Wil je zelf (n)iets ondernemen dan is dat ook oké. De gemaakte kosten worden per uitje gedeeld. Datzelfde geldt voor het avondeten. Je bepaalt zelf of je kookt of liever meegaat naar een restaurant. Kortom, je hebt wel de lusten van een mooie accommodatie, een reisadviseur met meer dan 20 jaar ervaring in Ierland en keuzevrijheid, maar niet de lasten van het uitzoeken, links rijden, regelen.

Je hebt volledige vrijheid!

   

Gepassioneerde reisleidster 
Bianca Moonen begeleidt deze reis. Zij heeft 2 jaar in Ierland gewoond en komt er al bijna 25 jaar voor vakantie. Tijdens de talloze reizen heeft zij heel Ierland gezien. Maar Connemara is haar absolute favoriete plek. Ze kent het gebied dan ook op haar duimpje. Ze houdt van dit land, het is haar 2e thuis. Mooie wandelingen en fietsroutes, geweldige routes en uitzichtpunten, lekkere restaurants en tea rooms, gezellige evenementen, bijzondere bezienswaardigheden. Al die kennis staat jou die week ter beschikking! Of je geïnteresseerd bent in spirituele plekken, je wilt golfen, de flora van Ierland wilt ontdekken, of gewoon lekker luieren en heerlijk eten. Er is voor elk wat wils in Connemara en Bianca kan het regelen. Dat maakt deze reis zo bijzonder!

  

Ingrediënten van deze reis
Naast een onvergetelijke ervaring aan de ruige kust van Connemara, krijg je:

  • 7 nachten een 2-persoon kamer in een luxe vakantiehuis met zeezicht, direct aan het strand
  • 7 dagen reisadvies ter plekke, en de mogelijkheid om aan te sluiten
  • heel veel ontspanning, rust en genieten
  • Ierland leren kennen zoals de Ieren het doen.

  

Wat maakt Connemara zo bijzonder?
Zodra je vanuit de stad Galway Connemara binnenrijdt voel je de oerheid die het landschap uitstraalt. Het landschap is maar moeilijk te temmen waardoor het dunbevolkt is en er geen landbouw te vinden is, ander dan begrazing door schapen en enkele koeien. Rododendron, gaspeldoorn, crocosmia en fuchsia groeien en bloeien er in het wild, afgewisseld met de gestapelde stenen muurtjes die het landschap zo typeren. In het hart van Connemara liggen de Twelve Bens, de bergketen met scherpe toppen van quartziet. Een deel ervan ligt binnen het Connemara National Park. Connemara heeft ruim 200 kilometer rotsachtige kust met een heleboel strandjes van verschillende afmetingen, en vaak bijna verlaten.
Ondanks dat je je soms zeer verlaten voelt heeft Connemara wel alle voorzieningen om lekker te kunnen genieten, zonder dat het je aan iets ontbreekt. Vele goede restaurants, pubs, winkeltjes vind je in Clifden, Roundstone, Letterfrack, Cleggan en Leenaun. Dit laatste dorp ligt aan het begin van de enige Ierse fjord. De ondernemende en gastvrije bevolking organiseert jaarlijkse diverse evenementen die een bezoek aan Connemara extra bijzonder maken doordat ze je dicht bij de lokale bevolking brengt.

Datum & Prijs
Deze reis is van 28 september t/m 5 oktober 2020.
De prijs van deze reis is € 625,- voor een 2-persoonskamer ongeacht de bezetting.
Daarbij is niet inbegrepen:
* maaltijden
* vervoer naar en binnen Ierland
* uitjes

Al deze zaken kunnen op verzoek wel voor je geregeld worden.

Wil je graag mee met deze unieke reis, bel of mail me dan. T: 06-18551446, bianca@experienceireland.nl 

 

 

Copyright © Experience Ireland